Nettanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Sist oppdatert: 01.12.2021

inrev.no logger informasjon om besøkende ved hjelp av Google Analytics. Ved å bruke inrev.no samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Med unntak for data fra kontaktskjema er ikke informasjonen som logges knyttet opp mot den besøkende og den kan ikke spores tilbake til deg som enkeltperson. Informasjonen samles inn for bedre å kunne forstå hvordan våre brukere benytter nettstedet, slik kan vi tilpasse funksjon og struktur for å optimalisere det for deg som bruker.

Hva er informasjonskapsler?

Informasjonskapsler er korte tekster som utveksles mellom din nettleser og nettstedet du besøker. En informasjonskapsel lagres som en fil i tilknytning til din nettleser og tillater at nettstedet eller en tredjepart kan gjenkjenne deg og gjøre ditt neste besøk av nettstedet enklere og mer nyttig for deg.

Informasjonskapsler kan være varige (“persistent”) eller midlertidige (“session”). Varige informasjonskapsler forblir på din personlige datamaskin / mobile enhet etter avsluttet nettleserøkt, mens midlertidige informasjonskapsler slettes så snart du lukker nettleseren.

Hvordan vi bruker informasjonskapsler?

Når du besøker vårt nettsted vil en rekke informasjonskapsler kunne lagres i tilknytning til din nettleser.

Hvilke informasjonskapsler vi benytter (informasjon på engelsk)

CookieTypeDurationDescription
Google Analytics_ga (Analytics)30 minTo track and improve the site.
Google Tag manager_gtm (Tracking and analytics)30 minTo track and improve the site.


Dine valg vedrørende informasjonskapsler

De fleste nettlesere er stilt inn til å godta informasjonskapsler fra nettsteder. Du kan slette lagrede informasjonskapsler og instruere din nettleser om å avvise informasjonskapsler ved å følge instruksjonene for sletting i din nettleser.

Vær oppmerksom på at å slette eller begrense tilgangen til informasjonskapsler kan påvirke funksjonaliteten på nettstedet vårt. Du vil trolig ikke kunne lagre dine preferanser og noen av våre sider vil kanskje ikke vises riktig.

Google Analytics

IN Revisjon AS benytter analyseverktøyet Google Analytics for å studere trafikk, bruksmønstre og trender på nettsiden.

Informasjonskapselen på våre nettsider er fra Google Analytics (førsteparts informasjonskapsel). Den er innstilt til å slettes automatisk etter 26 måneder hvis du ikke returnerer til nettstedet. Det er mulig å reservere seg mot all registrering i Google Analytics ved å installere et tillegg i nettleseren: Google Analytics Opt-out Browser Add-on

Dataene som samles inn brukes for å optimalisere brukeropplevelsen og tilpasse innholdet på nettsiden. I henhold til Googles retningslinjer for bruk av Google Analytics samles det ikke inn personlig informasjon om brukerne. Dataene som samles inn lagres på Googles servere. Du kan lese mer om hvordan Google samler inn og beskytter data her.

Google ADS / Display Advertising

DoubleClick informasjonskapselen er en tredjeparts informasjonskapsel som medfører at tredjepartsleverandører, herunder Google, viser egne målrettede annonser fra IN Revisjon AS på en rekke nettsteder på internett som er del av Google sitt innholdsnettverk. Dette er også kjent som remarketing. Du kan lese mer om fordelene med remarketing her.

Dette brukes for å tilpasse annonser for brukere basert på interesser og tidligere nettstedsbruk. Denne målrettingen bidrar til en mer relevant markedsføring for deg som bruker. I henhold til Google sin personvernpolitikk samles det ikke inn eller brukes informasjon som kan brukes til å identifisere individer. Du kan reservere deg mot målrettede Google Display annonser her.

Mer om informasjonskapsler

Du kan lære mer om informasjonskapsler fra: