Har du lyst til å bli en del av vårt dedikerte Team?

IN Revisjon vokser, og vi trenger flere flinke folk som vil være med på reisen videre. Vi er alltid på jakt etter ambisiøse, dyktige fagfolk med relevant bakgrunn. Deler du vår visjon om å jobbe tett på kundene og være en proaktiv samarbeidspartner, bør du kanskje ta en prat med oss nå?  

IN Revisjon AS fokuserer på revisjon og rådgivning, med et sterkt fagmiljø og personlig service som våre kjerneverdier. Vi ønsker å være nær våre kunder samtidig som vi er store nok til å gjøre en betydelig forskjell.

Hos IN Revisjon AS tror vi på å skape et inspirerende arbeidsmiljø. Vi har et sterkt fagmiljø, og vår flate organisasjon gir deg muligheten til å lære og påvirke på en meningsfull måte. Vi mener at jobben din skal være mer enn bare en jobb – den skal være givende og gøy!

Vi er opptatt av din karriereutvikling, og tilbyr stipendordninger for videreutdanning og faglig spesialisering. I tillegg har vi et bredt spekter av kurs og faglig oppdatering. Karrierestigen tilpasses etter dine individuelle ambisjoner og mål.

Vi forstår viktigheten av balanse mellom karriere og privatliv. Hos oss får du frihet under ansvar – jobb når og hvor du vil. Hos oss kan du velge mellom å jobbe i Namsos eller Steinkjer, og alle våre ansatte har også mulighet til delvis å jobbe fra hjemmekontor. Vi tilbyr også fleksitid og avspaseringsordninger. Våre lønnsvilkår og bonusavtale er konkurransedyktige, og vi har gode pensjon- og forsikringsordninger.

Vil du bli en del av vårt team og bidra til å forme fremtiden for IN Revisjon AS? Vi søker både erfarne og nyutdannede kandidater med relevant utdanning eller erfaring. Ta kontakt for en uforpliktende prat eller send søknad via kontaktskjemaet under.